Boyana Sense

BOYANA SENSE

Комплекса се изгражда върху терен от над 7 дка и предвижда сгради от по 4 етажа, всяка с по 13 апартамента, като самостоятелните жилищни обекти са общо 52 броя, двустайни, тристайни, многостайни. На първите етажи са предвидени прилежащи самостоятелни дворове, а на последните просторни тераси. Комплекса ще разполага и с уелнес център. Налични са 2 подземни паркинга с гаражи – един под сгради „А“, „Б“, „В“ и втори под сграда „Г“.

По-голямата част от терените около BOYANA SENSE са общинска собственост и попадат в зелени територии – отредени по устройствен план на град София. Така комплекса е заобиколен от над 20 дка естествена паркова среда. В допълнение в непосредствена близост е природен парк „Витоша“.

Предимства на BOYANA SENSE

Безспорно предимство на BOYANA SENSE е локацията  – квартал „Бояна“ дава на своите обитатели съчетанието на природата – зелени пространства  и непосредствеността на планина „Витоша“.  Също така предимство е  сравнително ниските нива на населеност.

Предимство на BOYANA SENSE и района е, че наред с тишината и спокойствието, е налице бърз достъп до града, посредством основни пътни артерии – Околовръстен път и бул. „България“.

Архитектите на BOYANA SENSE – www.ip-arch.com / арх. Иво Петров/, са вложили иновативно архитектурно решение за паркиране и гариране при проектирането на паркингите и подходите към тях, така че в алеите на комплекса ще е налице „0“ движение на коли.

Проектираните светли обеми на помещенията, ведно с големите прозорци, с най-висок клас дограма Schuco, дават простор, максимум естествена светлина, отличен топлообмен.

Строителството на BOYANA SENSE

В BOYANA SENSE се влагат строителни продукти, които осигуряват изпълнението на всички изисквания към строежите определени в Приложение I на Регламент (ЕС) №305/2011г., българското законодателство БДС и CE стандарти за качество.

Конструкция – стоманобетонна, монолитна, скелетно безгредова;

Зидария – 25 см тухлени блокчета с вертикални кухини;

Фасада – вентилируема, с топлоизолация и фиброциментни плочи. Акценти с елементи от HPL и композитно дърво.

Дограма – шесткамерна PVC – профил Schuco;

Луксозни общи части – по проект;

Вертикална планировка – с богато озеленяване и поливна система;

Индивидуални обекти – стени – гипсова мазилка; стени в бани и WC – вароциментова мазилка; тавани – гипсова замазка; под – циментова замазка; външна блиндирана врата; изградена ВиК на тапа с монтирани водомер; изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите, без радиатори и апартаментни колектори; тераси – хидроизолация и гранитогрес.

За повече детайлна информация посетете www.boyana-sense.com,

Общо за проекта

BOYANA SENSE е жилищен комплекс с подземни гаражи, уелнес център, магазин, разположен в град София, кв. „Бояна“, местност „с. Бояна“, в.з. „Киноцентъра Бояна“.

За информация и планиране на огледи:
+359 895 333 300
+359 889 111 500
office@globalbuild.bg

Местоположение
кв. Бояна
Апартаменти
53 бр.
Магазини / Wellness
2 бр.
РЗП
9200 м²
Търсите ли си нов дом?